Koninklijke Harmonie Sint-Jan Berchmans

Welkom op de website van Koninklijke Harmonie Sint-Jan Berchmans Kaggevinne.

Eerstvolgende activiteiten

Zaterdag 3 november 2018 Sint-Cecilia viering (besloten) OC De Ketel, Kaggevinne 17:00
Zaterdag 10 november 2018 Herdenking Oud-Strijders Heilig Kind Jezuskerk, Kaggevinne 17:00 Nieuwsbrief

Nieuws

20/10/2018: Herfstconcert met Ange De Wulf

Op zaterdag 20 oktober brengt de Koninklijke Harmonie Sint-Jan Berchmans haar jaarlijkse herfstconcert.

Ook dit jaar hebben we de kerk van Kaggevinne gekozen als locatie voor ons herfstconcert. Dit jaar zullen niet enkel wij in de spotlights staan. We hebben deze keer een beroep gedaan op een zangeres die een gedeelte van het programma voor haar rekening zal nemen onder begeleiding van de harmonie. De nachtegaal van dienst is Ange De Wulf. Gewoonlijk treedt ze naar voren in Musicals en Wiener Operettes, zij maakt dan ook deel uit van het Aarschots Operettegezelschap Aquila. In het verleden heeft ze al enkele keren samengewerkt met een muziekvereniging, ze is dus niet aan haar proefstuk toe. Het hele gebeuren staat onder de leiding van onze dirigent Francis Nulens. We zijn ervan overtuigd dat je dit niet mag missen.

 

Naar traditie kan u weer luisteren naar een gevarieerd muzikaal programma.

Naast muziek uit een aantal musicals (Evita, Les Misérables, The Lion King), zal ook de gebruikelijke filmmuziek niet ontbreken. Tevens staat er muziek uit Vlaanderen, Nederland en Frankrijk op het menu.

We gaan van start om 20 uur in de Heilig Kind Jezuskerk te Kaggevinne.

Blijf op de hoogte via onze Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief om automatisch 2 weken voor een activiteit een e-mail te ontvangen ter aankondiging van onze activiteit.

* = verplichte velden. Je gegevens zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden, en zullen niet worden doorgegeven aan derden.